www.lizamillberg.blogg.se

Nu har jag fixat en ny blogg, orkar inte med den här bloggen någe mer. Vissa saker funkar bara inte, så hoppas alla följer med mig till min nya blogg: www.lizamillberg.blogg.se

KOM IHÅG: WWW.LIZAMILLBERG.BLOGG.SE


känn ingen sorg för mig

Hej snygga! kom hem från skolan för en stund sedan, idag har vi gjort något typ. Slutade halv två vilket var mer än skönt. Och jag vet att bloggen ser ut som fan men nu får det göra det ett tag till, för en annan sak som ser ut som fan är mitt rum och det ska städas!

Ikväll var det pratat om att umgås med carro, får se hur det blir..

NEEEEJ

Åh det var galet onödigt att ta bort alla koder, vissa saker funkar inte ändå! nu ser bloggen ut som hejkomochhjälpmigochingenkom men det får ni leva med ett tag till! USCH OCH FY OCH BLÄÄÄ

kärlek är ett brev skickat tusen gånger


1gzbnrhgfmklnrr5mna.0_large
funderar på att renovera bloggen. Ta bort allt liksom. Så har jag iallafall precis gjort på beas blogg! känns som det ända jag gör är bloggdesigner just nu, ha ha..

Jag brukar alltid sitta och tugga på kläderna, och denna gången lärde jag mig en läxa. Jag satt och tuggade på min bästa tröja från monki med nitar på axlarna, och när jag tittar på den, tror ni inte det är tusen hål? JO. Åh vad sur jag blir! Jaja, det är mitt fel. Känner också ett galet sug efter en systemkamera just nu..behöver verkligen en kamera. Och det är typ ett halvår kvar tills jag fyller år..vad ska jag ta mig till!?!?


just stop for a while, and smile

Förlåt för dålig uppdatering, jag lovar att bättra mig. Men det är dock svårt att knåpa ihop ett inlägg om man inte har någon blogglust. Under de dagar jag inte har updpaterat har det inte hänt någonting. Skolan började, jag fick 33 av 34 rätt på fysikprovet, jag har fyllt på min telefon och jag har hunnit försova mig 2 gånger. Har jag ett liv, kan jag undra ibland. Nu ska jag sluta pladdra på om mitt tråkiga liv som ingen bryr sig om, ska ta och göra en bloggdesign åt bea faktiskt.

if i could write you a song to make you fall in love i would already have you under my arm



i like it rough

heii! Bara så ni vet tar jag en kort bloggpaus, tjarrå

dont fucking shape my world, shake it!

Hej hjärtan! Förlåt för dålig uppdatering, skyller på att jag har spelat kort hela dagen. Ha ha. Idag har jag onte gjort ett dugg förutom krossat elin i kortspel! ajaa, nu ska jag kika nå film , vi hörs imorgo, adios amigos!



coola flickor!

television

förra fredagen, finisar!
Hej babes! Sitter hos bea just nu med tre söta flickor, kollar lite teve samt håller på att knappra på mobilen. Dagen har varit bra än så länge, vi har fläskat godis och sett paranormal activity. Ja, jag såg inte utan satt vid datorn men jag hörde ljudet och det räckte, säger jag bara. Okeej, vi hörs imorgon, heiidå

visst finns det dagar då det kan göra ont att se dig ramla här omkring

Godmorgon! Idag var jag tydligen tvungen att gå upp typ klockan nio för att det skulle komma någon och göra något i skorstenen eller vadtusan det nu var. Har det kommit någon? NEJ! Nåväl, jag överlever. Ikväll blir det födelsedags firande hos bea, och därför kommer inte bloggningen bli på topp. Nu har jag skällt lite på hanna och hon lovade att hon skulle lägga upp bilderna från fredagen. Jag gick nyss in en dörr, vad är det för fel på mig undrar jag ibland. Okej, då hör vi senare med en massa bilder, tjarrrååå

du tog för stor del av mitt liv jag kunde inte andas tillslut


största vill ha sakerna från H&M just nu.


dont be a drag, just be a queen


Tumblr_ljxbg96sra1qctmd0o1_500_large
Hej söta! Kom hem från mamma för en stund sedan, mycket trevligt. Nu sitter jag och läser bloggar och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Lånar typ något av syster! Bara så att ni vet kommer jag inte kunna ladda upp några bilder för elin är dum och jag får inte låna hennes USB sladd!?!?!? Men det löser sig, ska kolla om pappa har någon. Nåja, nu ska jag ta och kika lite television. vi hörs sen vaa!!

Why do i want you, now that i can't have you?

gulligt
Hej! Medans jag väntar på att elin och linnea ska komma någon gång så vi kan fara till mamma nördar jag mariokart på mitt nintendo. Var galet länge sedan jag höll och spela det, typ trean? Men jag har insett att det är svinkul och jag blir svin pist off när jag förlorar, ha ha. Nä hörni, nu ska jag ta och fokusera mig på att vinna här. Puss!

*

Förresten är ni grymma på att besöka min blogg. Puss!

vi har solen i ögonen och spilld mjölk över allt


Image_large
Ha ha, cool header jag har. Nämen, en tillfällig som jag gjorde i picnik på typ tre sekunder. Tyckte ändå om den, ganska fräck. Okej, nu ska jag fixa mig och sedan tar jag bussen till mamma! Vi hörs senare.


i wonder what goes trough your mind when you hear my name

Tumblr_ljvveyaiec1qhrwopo1_500_large
Godmorgon! Idag lyckades jag sova till halv tio! Gash, rekord eller!!?? Har dock legat vaken hela natten och snorat. Idag ska jag till mamma, tur att jag har något att göra säger jag bara. Imorgon blir det födelsedagsfirande hos bea och innan det ska jag nog ta en joggingtur. Eller så gör jag det på fredagen för att träna bort allt från torsdagen. Hmm, vi får se hur jag gör. Jogga ska jag iallafall göra!

Nu tror jag att jag ska ta och ladda in lite musik till min mobil. Man kan ju inte jogga utan musik i öronen, blir galet ensamt och tråkigt då.


solsken

Måste berömma er för att ni är bra på att besöka min blogg. Har haft exakt samma statistik nu fyra dagar i streck! Men ja, dagen är ännu inte slut, så keep going. Idag har jag inte gjort ett dugg, förutom varit ut och stekt lite. Galet skönt väder, och till helgen skulle det bli 20 +. Naajs! Nåja, nu ska jag ta och göra något vettigt, puss!


På HK:n. Det ser ut som om jag är vindögd typ men jaja.


TRÅKIGT

Å vad jag har tråkigt! Ingen bloggar typ. I brist på annat går jag kanske och städar mitt rum som ser ut som om en bomb fallit ner. Eller typ bakar eller gör lunch. Tråkigt har jag i varje fall.

i kind of love you


ÅH glad jag blev när jag såg ovanstående. 40 riksdaler för ett spetslinne, passar ju bra för mig med en tom plånbok!

im beutiful in my way, this girl makes no mistakes

Blir på galet bra humör när jag tittar ut genom fönstret. Typ 10+ och sol. LOVE IT! Jag ber om förlåtelse för att jag tog ut min ilska på er igår, ha ha. Nemen var nog galet trött tror jag. Imorse gjorde gjorde jag, dagen till ära, smoothie till frukost. Björnbär & Hallon var en galet god blandning, ha ha. Det går snabbt, och det är gott. Ett + är ju att det är nyttigt också. Måste göra oftare!

Har suttit typ en halvtimme med detta inlägg och försökt knåpa ihop någonting bra, men ack. Det gick inte bra. Okej, nu ska jag ta och gå och se tv. Vi hörs sen!


do you want to hold me in your arms when i cry?

Godmorgon! Alltså, jag hatar att vara förkyld. Det är allmänt jobbigt + att jag inte kan sova! Så nu sitter jag här, klockan 9. Farmor blev sjuk idag och vi ska alltså inte äta lunch med henne. Så nu har jag inga planer, får se vad jag hittar på. Puss!

a little piece of nothing

Tumblr_linvosutdd1qdcr3qo1_500_large
Tumblr_ljpqo8k54n1qe1363o1_500_large



you should just shut up

apnajs att jag har blivit förkyld också. Nu tänker jag gå och se tv. Eller så ska jag sova. Men det går inte för jag ska se Big Brother. Åh, vad ska jag ta mig till? Känner mig lite emo just nu för inget vill sammarbeta och jag skriver fel eller råka tryck på fel knappar när jag ska skriva. Hälsenorna gör ont och handlederna skaver. JA JAG MÅR BRA. Kärlek till alla som bloggar, tusen pussar till er. Till ni som inte gör det, fuck off. ÅH VAD LESS JAG ÄR HEIDÅ


you taste just like glitter mixed with rock and roll


Hej hjärtan! Idag åkte jag till badet med carro och nelly, och var där hela dagen. Därav anledningen till varför jag inte har bloggat. Insåg idag att jag MÅSTE skaffa en ny bikini. Har försökt ladda upp bilder på weheartit, men inte förren nu läste jag att man måste ha firefox eller mozilla (vet inte riktigt om det stavas så?) för att ladda upp bilder. Besviken tjej alltså. Nåja, har hänt värre saker!

Såg att hanna har bloggat men fortfarande inte lagt upp bilderna, blir typ irriterad på kvinnan. Tror jag ska ringa och skälla på henne nu. Jo, så får det bli. Ikväll vänaR Big Brother och allmänt tv-mys. Och imorgon ska jag och syster till staden för att äta lunch med farmor. Mysigt värre! Vi hörs imorgon då, LATERO

Godmorgon!

Hej! Vaknade precis, känns surt att vakna klockan nio när det är lov. Nåja. Idag har jag inga planer, ska försöka hitta någon som kommer hit och gör mig sällskap, typ. Nu ska jag göra frukost bestående av dubbelmackor och varm chocklad. Delicious! Okej, då hörs vi senare. Pusss!

Big Brother

Nu ska jag se big brother med marabou&geisha som sällskap. Imorgon har hanna troligen lagt upp bilderna från i fredags och då kommer den en himla massa bilder. Ha en bra kväll sötnosar! ♥

läskigt


ha ha, jag och elin är brännskadade. fräscha tjejer.

Ulrik Munther - born this way

Jag vet, jag är lite efterbliven men nu lägger även jag ut videon på killen som alla älskar typ.


det skadar ju inte att han är söt..

Vivistyle

Hittade en ny sida idag, galet snygga accesoarer och skor dom har här. Kan dock inte har skor därifrån. Har storlek..typ 33-34. Men snygga var dom iallafall, jag är en ny stamkund! ;-)

du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst

Hej! Herregud vilken händelserik dag jag har haft idag! NOT. Jag har haft ont i halsen, sett film och lekt med min lillasyster. Nu sitter jag och äter halstabletter samt lyssnar på spotify. Ha ha, kan tala om att jag har fått en ny bästa låt. Peter08 - Sture P. Vilken färg var egentligen byxorna? HA HA HA. Har iallfall gått med ett leende på läpparna efter att jag har fått veta att på torsdag är det dags för birthday party hos fröken bea. FETT! Jaja, nu ska jag ta och fortsätta lyssna på spotify. Vad vore livet utan musik kan man ju undra ibland.

Infect me with your love and fill me with your poison

nelly ser nöjd ut?
Jag vet, en svin tråkig header. Helt vanlig text. Men jag orkade inte göra någon superdupermega header nu. Så nu får det vara så, tills jag verkligen orkar att ta i tu med den.


hardcore superstar



nellys, lizas, emmas, ellens, hannas, carros, tovas, emmas converse!

Hej! Blev väckt för typ en timme sedan..men det spelade inte så stor roll, har galet ont i halsen och jag kan typ inte svälja, så jag hade ändå varit vaken typ halva natten. Tror att jag håller på att få en förkylning. Passar ju helt perfekt såhär dags till lovet! Kan iallafall passa på att tacka denna sol som värmer boden just nu. Åh vad nice med vår, säger jag bara. Nu ska jag ta och göra en ny, tillfällig header. Min ser ut som ''hejkomochhjälpmigochingenkom''.




JFR

Dubbelring kors - INPUNDENS

Dubbelring - LAEVIA
INTRO PRIS - Zebra
ÅH vilka underbara smycken JFR har. Skulle kunna döda för en tvåfingerring eller något ut av deras halsband.

hey baby, i think i want to marry you


Hejsan! Åh vad det var kul igår. Spårade ur en aning, ha ha! Jag lägger upp några bilder när hanna har lagt ut från sin kamera, tog typ en bild igår. Gårdagen innehöll marabou, skratt, film och kortspel. Jag tror carro har fått ett nytt namn. Carolina ''ramlarN'' Öhman. Hon är typ störd och ramlar varje gång vi ska ta kort? Nåja. Ingen nyhet att hon har något fel. Ha ha ha. Imorse såg vi på en grymt läskig film, behind the mask. Det var någon psycokille som ville bli massmördare typ, och så var det två personer som filmade när han förberedde sig för att mörda något gäng. Spenderade stor del av filmen under täcket. Nåja, nu ska jag ta och läsa lite bloggar, vi hörs!

fredag

Hejsan! Hade på datorn och passade på att göra ett morgon inlägg. Idag är det fredag och det känns jäkligt bra. Ikväll blir det födelsedags firande hos hanna. GRYMT! Igår köpte jag en kavaj från H&M, som jag ska använda idag. På skolan har vi musik, och sedan ska vi se på film hela dagen, och så slutar vi halv två. Dagen kan inte bli bättre! Efter skolan åker jag hem till nelly för att fixa mej där inför kvällens festligheter. Jaja, nu ska jag gå och ta på mig nå kläder. Vi hörs, kanske hemma hos nelly. Pusssss!!

the way you move ain't fair you know

BILDBRIST
Hej underbara! Åkte som sagt ut på en liten joggingtur med ellen. Kändes bra att få röra på sig liksom. Imorgon hinner jag nog inte blogga så mycket, efter skolan åker jag till staden för att hitta något till hanna, och något till mig själv som jag ska ha på fredag. Har absolut inga kläder! ÅH. Nåja. Senare på kvällen blir det dansuppvisning på hildursborg, så jag är gansa upptagen. Nu ska jag se slutat på reprisen av Big brother, och sedan ska jag lägga mig och läsa systrar i jeans. Vi hörs imorgon då, ADIOS!

.

Nu drar jag ut med Ellen på en joggingtur. PUSS

you got a cute laugh, but boy that's it.


hade mycket gärna gått klädd lite såhär nån sommardag!


sol


det går seriöst inte att fixa designen. Nu får den se ut så! Nu går jag iallafall ut och steker i vårvärmen. Vi hörs!!


your touch magnetizing


Hej! Igår funkade inte internet, där av anledingen till varför jag inte bloggade. Kom hem från skolan för ett tag sedan, och dagen har varit äckligt chill. Elevensval, musik och idrott. Hur skönt!? Imorgon är det HK på morgonen, sedan ska vi till hildursborg och ha någon dansuppvisning. Galet nice, men dans är inte riktigt min stil, ha ha. Nu ska jag ta och rota igenom kylen. Galet hungrig! Nåja. Måste också ta och göra något åt min header som ser hemsk ut. Vill dock ha kvar stjärnorna. Mitt nya coolaste. Vi hörs senare, puss!!


¤

jag vet, headern ser aswerid ut. Men orkar allvarligt talat inte ändra nå nu!

i told you baby, im a rockstar, and the only thing im missing is a black guitar


puss babes!


jfr

Alltså kärlek till jfr. Man kan vinna ett present kort på 1000 spänn där. JAG ÄR MED!


kärlek






åh vad ni är bra mina fina vänner! ♥


you're so fucking perfect to me


tjenamittbena!
Förlåt för att det har gått alldeles för många dagar utan att jag har uppdaterat. Ska skärpa mig! Har dock inte hänt så mycket under dessa dagar jag inte har bloggat. Nelly har lagt upp en äckligt pinsam video. Ha ha ha, usch. Idag har dagen gått snabbt faktiskt. Vars tar tiden vägen, undrar man ju ibland. Efter skolan så följde iallafall nelly med mig hem. Jag höll allvarligt talat på att kvävas, kvinnan är ju för rolig. Ha ha, nej vi har inte sjuk humor! Vi hoppade runt på gatan utan skor och gjorde en massa saker. Jaja, nu ska jag ta och göra fred mellan några länder, eller något liknande. Vi hörsss!


im gonna love you i've never been hurt before

Tumblr_lj4z55ff1u1qer8hao1_500_large
Hej! Dagen har varit ganska kul ändå. Vi hade dock matteprov + att jag hade ont i knät. Snnars var allting ganska prima. Jag och nelly hade ganska så kul, haha. På rasten vann jag och hanna lite i cirkus. Kungarna? Ehjo. Nu sitter jag här och ruttnar bort framför datorn, kollar på weheartit och kollar bloggar. Och herregud vad detta inlägg blev tråkigt. Nu måste jag sluta skriva, innan ni dör. Vi hörsss


we♥it

Har nyss skapat mig ett konto på we♥it. Nu ska det hjärtas!

hade kul hos mamma igår.


But I know that I'll be in your dreams tonight, and I'll gently kiss your lips, touch you with my fingertips


Hej! Dagen har kort och gott varit hemsk. Morgonen har nog varit den värsta tidpunkten. Först av allt så var det en liten fjäril i huset, jag vågade knappt äta frukost. Sedan fick jag bråttom och sprang till bussen, och jag hade mina converse och halkade och skrapade upp knät. Leggingsen gick sönder och det blödde som tusan. Så då fick jag springa in igen, sätta plåster och ta på mig nya leggings. Allt resulterade med att jag nästan missade bussen. I skolan så hade vi matteprov. Det gick säkert jättedåligt. Efter skolan åkte tre söta tjejer med mig hem och vi spelade en massa kort. Jag och fröken T förlorade hela tiden. Okej, nu ska jag sluta vara miss klagmaja och göra någonting vettigt. VI HÖRS


sexton

Jag räknade just ut att jag har gjort sexton inlägg denna vecka. Har ingen uppfattning om det är bra eller dåligt. Men om ni vill veta så vet ni nu.

Lights

Hej! GRYM statistik igår. Puss på er! Hanna har precis åkt hem, och nu sitter jag här helt rastlös och försöker knåpa ihop ett intressant blogginlägg, vilket säkert kommer misslyckas. Idag har jag absolut inga planer. Kanske slår en signal till en kamrat. Nu ska jag roa mig med att läsa bloggar. HEJ! föressten, jag misslyckades.

Tumblr_lih6e4ogez1qaobbko1_500_large


Big brother

Sitter och ser big brother från igår. Såg det, men måste allvarligt talat se det igen. Så jäkla galna dom är! HAHA

Hallon


Sitter här och lyssnar på spotify, min egna ellie goulding lista. Haha, så fast i alla hennes låtar! Känner mig galet sugen på en smoothie eller bara något med bär i. Måste rensas i kylen nu!

!

Tumblr_lisnsieu1l1qb8ikqo1_500_large


its time to face the truth


tjenamittbena!
Dagen har spenderats med bea på badhuset. Galet kul, men känner mig dock en aning ofräsch. Gör alltid det efter att jag har varit och badat. Snart kommer hanna hit och gör mig sällskap. fett. Nu ska jag kika lite teve och kanske ta en tupplur! VI HÖRS


i hate my life and i wanna die, i got no iphone



kortspel hos nelly förra veckan!


my heart stops when you look at me


lite checka magtröjor från monki!


vågar jag?

Vågar jag ens ta bort allt? Vågar jag ens det...

Lips that felt just like the inside of a rose, So how come when I reach out my finger,It feels like more than distance between us


Hejsan! Kom hem från skolan för ungefär en halvtimme sedan, och GASH vad nice med fredag. Har haft grymt tråkigt på skolan. Nästa vecka väntar dock ett matteprov på mig. Inte kul! Nåja. Nu sitter jag och läser bloggar och lyssnar på spotify, dunkar lite lady gaga när man är ensam.Okej, nu ska dra mig mot kylskåpet för att rensa ut lite gott. Är grymt hungrig! OKEEJ. Då hörs vi senare, pussar!!

Godmorgon!


Hade så jäkla mycket tid på mig idag, så jag slänger in ett morgon inlägg. Just nu tittar jag på the voice och plattar håret. Idag fyller förresten hanna år. Grattis babe! Jaja, nu ska jag borsta tänderna. Heiirå


RSS 2.0