visste ni..?

att jag älskar gröt! alltså, sån här vit..vad heter den? tomtegröt? heter den så? iallafall älskar det! :D

önskelista

♥ pengar

♥ väska från h&m, 399 kronor.

♥ systemkamera

♥ stuffs till mitt rum

♥ asnajs kavaj från lindex, 349 :-. tror jag.

DET ÄR ALLT! Lite huh? nemen alltså..jag behöver pengar. det är tp det viktigaste. och systemkamera...♥

jag blir så dum av dej

chenaaa!

kom precis hem från skolan, ovanligt tråkig dag faktiskt. och gash vad det är kallt ute.
Har varit en aning trött & sur på alla i min omgivning idag, även fast jag försov mej till halv åtta. Inte bra! Inte bra alls. Elin brukar komma in i mitt rum varje gång jag försover mej typ vid sju, också säger hon typ: klockan är halv åtta. Fast den inte är det. Meen. denna gång var det sant och jag fick stressa som attans. ;) thats me! jag vet att jag försover mej och vet att jag kommer behöva stressa, men det är så mycket skönare att sova.
Dagen till ära! JAG HAR STICKAT KLART DET SOM SKULLE HA BLIVIT EN MÖSSA! men det blev dock ett typ armband av något slag...orkarde inte med att fortsätta, det tog för lång tid, hehe. :) jag hatar slöjd. det och matte är verkligen..inte awesome. Jaja folket, nu ska jag börja byta om, träning om typ en timme! pussåkram.


godnatt

godnatt bloggen! ♥ seyaaaaa tomorow and im gonna rock you aaalllll.
ok förlåt för damp....


yes man






ser drågad ut, men jag bjuder på den.

hello world

haay! sjukt dålig uppdatering, emn jag har varit på stan hela dan typ. Alltså, jag var ju på den dära fiskedammen idag och det var faktiskt ganska kul. Hade hellre gjort något annat men så farligt var det inte endå. ;)
Men alltså serriöst, det kom typ folk som var 12 år! Ofta man vill ha plastgrejer från dollarstore för tp 10 kronor när man är TOLV år!? det var ju liksom bara gjort för typ 2 - 8 åringar grejerna, alltså typ bilar, plastklockor och massa småbarnsstuffs. Så vadtusan skulle man ge en tolv åring? haha tror hon fick en plast armband ;) gash.

kom hem från träningen för typ tvåtimmar sen och då städade jag mitt rum! duktig om något. Nu ska jag ladda upp lite picss och sen kolla bloggar. Gjorde en ny header eftersom jag inte blev nöjd med den jag har nu, men den vägrades ladda upp så det får bli imorgon istället. Nu ska jag dricka julmust. älskar julen och ett plus är julmust, pepparkakor och julpynt. Älskar julpynt allt känns så ''juligt'' då. hehe ;) så vi hörs hörni, pussåkram!


1a advent

hejhej!
Det blev inte så mycket fixande med bloggen igår...Headern, sökrutan och kommentarsrutan ändrade jag. Inget i menyn. BAD, den är ju så himla vit och tråkig. Tror jag ska sätta in typ bloglovin eller bloggsvar. ;)
Idag är det iallafall 1a advent och svinkallt ute, och i denna kyla ska jag stå på stan och ha fiskedam för bbk. NAJS! jag hade verkligen inte velat gå på stan, nejnej. Seriöst, jag ska stå och vara “ledare” för småbarn som ska fiskedamma. HAHAHA fiskedamma charmigt ord. Nejmenallvarligt. Inte så taggad. Aja, nu ska jag gå och fixa mej och sen lägga in bloggsvar! pusssciaooo!


checka

alltså, jag har lärt mej endel grejer med bloggen, alltså hur man lägger in en header (okej just det är inte så svårt..hehe) och bakrund osv..koder och sånt stuffs. Och typ allt har jag lärt mej från denna sida. Där finns verkligen allt! Så om du vill ha hjälp med din blogg kolla där ;)

raise your glass

meeeeen hej. Vaknade för typ en timme sen, härligt att sova läänge. Som ni kanske ser så är headern vit, jag vet inte riktigt vad som hänt men ska försöka fixa det today. Och vet ni? LJUDET FUNKAR! det funkade inte igår och inte i förrgår. Loveely. :)
Idag ska jag iallafall till mamy och typ äta lunch. Trevligt värre. Anyway, nu ska jag fixa menyn och headern. Menyn ser jättetråkig och vit ut. Vi hörs senare, pussåkram!

'

okej, har blivit helt sjuk i huvudet. Har blivit totalt kär i systemkameror och har gått in på tradera(!!!) och kollat. Och allvarligt finns en helt ny nikon för 500 spänn. Inga pengar alls för en systemkamera! oh shit vad jag vill ha den! dock är det bara 2 dagar kvar tills den säljs..och jag har 300. damn och shit. finns inget hopp för mej nu. ÅHHHH, jag som vill ha en systemkamera så mycket..damn.


milion pieces

hejhej! Idag hade vi inga lektioner. Eller musik, men vi såg på film så att det räknas inte ;) otroligt skön..t.
Teatern var übertråkig. ganska chill endå eftersom jag typ sov ;) när vi kom hem från björknäs var det typ 45 minuter tills bussen gick och det var bara jag och ellen i klassrummet, och vi fick göra vad vi ville. Då satt vi vid datorn och var ute på internet! :) askul. Dom har powerpoint på skolan så jag tänkte göra en header, men så kom jag på att jag inte hade några bilder ;) HEHE. anyway, nu ska jag bara njuta av att det är fredag och käka. ROSTBIFF OCH POTATISSALLAD! möms. vi hörs, pussåkram!

chill värre

hejhej! blir ett mogon inlägg, hade inget specielt för mej! shiit vad skönt med fredag må jag säga! slitit mej genom veckan om bara varit allmänt trött och sjuk. idag på skolan ska vi iallafall till björknäs och kolla på någon teater? innan det har vi typ någon ''adventssamling''. Roligt om något..ehnej. men skönare en lektion iallafall ;) kommer bli en riktigt great dag eftersom den ända lektionen är musik. :) nu ska jag se på vakna med the voice! puss och kram! ♥

godnatt

nu ska jag sovaaa. härligt värre är svintrött och svinsjuk. godnatt bloggen och alla läsare. ♥ härlig statistik idag också. ni äger och jag suger. pusshej.

vill haaa

omg..jag vill ha en systemkamera. Det finns en för bara tvåtusenkronor! Jag vill och borde få en. Det är ju så kul och fotaaa. åhh. jag kan ha en begagnad, whatever. I WANT IT!
 

jag hugger i sten

hello. är på jättedåligt humör, så ska nog inte blogga mera. träningen gick svinsegt menmen. nu ska jag ta en dusch och sen typ gå och lägga mej, jag har svinont i huvudet och halsen, hostar och skadade handleden på träningen. Damn och shit. vi hörs imorgon


pancakes

tjenna! nu ska jag käka, pannkakor för er som undrar, sen blir det traaining. pussciao bloggar troligen mer sedan. Puss och Kram! ♥

on the first page of or story, the future seemed so bright then this thing turned out so evil, dont know why im still surprised

hej folket!

har nog förfrysit mina kinder + näsa. damn.
anyway. Just kommit hem från skolan, satt mej vid datorn på direkten för att lyssna på musik. gick det? Ehnej.
VARS ÄR LJUDET? det finns inget ljud! på soptify stog det typ ''there is a problem with your sound card. Spotify can't play musik. '' ÅH. hatar denna skitdator. Har lust att slänga ut den och aldrig mer ha en dator som laggar hela tiden och som inte ljudet funkar på. gash vad less man blir alltså. Aja ikväll är det träning som gäller..är typ svinsjuk eller svinsjuk och svinsjuk. Sjuk iallafall. Okeeej den smällen får jag ta imorgon..då det kommer vara ännu värre. Nemen hörni. Nu ska jag fixa litee här på bloggen sen kolla lite andra typers bloggar, vi hörs! pussss.

shit

omgomgomg....är hela min header borta? :S det ser as weird ut och är bara vitt och fult ut på min blogg. Är det något fel på blogg.se eller? SAY WHAAT?

picss




weird girl..


cuz your amazing, just the way you are

helloo cuties!

damn vad kallt det är ute! gud, jag stog och väntade på bussen i typ en kvart idag och jag och ellen höll seriöst på att förfrysa!
skoldagen har gått prima, mått bra hela dagen eftersom mitt utvecklingssamtal gick mer än bra. :) och vet ni vad? ska för en gångs skull lägga upp lite bilder. Haha ;) min blogg är helt bildlös. nemen altså. Jag ser puckad ut på varenda bild eller så blir det bara inga bilder ibland. Skulle vara mycket bättre om jag hade en webcamera! då attans skulle det komma bilder. jaja, nu har jag inget mer specielt att säga. Sitter här och fryser ihjäl bara. Men who cares? jaja, nu ska jag sluta skriva ointressant. kommer upp bilder i ett inlägg straxxx. vi hörs tillsdess. Pussciao


mums

har bakat godismuffins! ingenting som innehåller godis om ni trodde det ;) svingoda är dom iallafall!

ja jag rimmar på från underground nivå, jag siktar på toppen så långt jag nå, åh ja kommer in rullar hårt i stockholms terräng det är titeln jag vill åt

nu ska jag och elin baka. Får väll se vad vi hittar på. pösssss.

Tar ett nytt andetag men släpper det snabbt igen

hey guys!

ledsen för att jag inte har bloggat tidigare. Har städat mitt rum och pluggat! :) duktigt om något. Och nu måste jag säga en grej som är deprimerande (haha inte riktigt demprimerande men..;)) nu när det är vinter så är det ju mörkt på morgonen och så blir det ljust typ i tre timmar, sen vid fyra är det typ kolsvart. När man går till skolan är det mörkt när jag kommer hem från skolan är det mörkt. Man blir ju inte direkt lycklig i dessa svarta tider om man säger så.
Sen har det inte hänt något mirakel under dagens gång. Eller jo! Jag ligger jättelångt fram i matten :D Längre än man ska vara! sen fick jag alla rätt, förutom något ''enhets'' fel, på diagnosen. Awesome! anyway. Nu ska jag chilla på och kolla lite bloggar och sådant stuffs, är en aning trött. vilken nyhet. nemen hörni. Nu ska jag som sagt kolla lite bloggar. Vi hörs! tusenmiljarders kramar.

White Light Moment


tränat

har precis varit och tränat, nu ska jag bara chilla på och vänta på att top model ska börja. Men alltså, det är 4 bra program exakt klockan åtta, vilket ska jag se? okej, redan bestämt, top model. Men det är typ sjukt, har inte sett ett ändå program av “ung och bortskämd”. Alla typ snackar om det hela tiden. Det ska jag se i pauserna! haha ;)
nemen, vi hörs imorgon hörni. puss! ♥

tränar!

nu åker jag och tränar, hörs kanske efter. Pussochhejdå.

jag är musiksjuk

daniel adams-ray - dum av dig

shit vad bra han är. Ni vet daniel-adams ray. toppen faktsikt.

det är titeln jag vill åt



grym låt alltså!

grymt

vill tacka hornskroken som hade grymmm uppvärmningsmusik på cupen! asnice. ;)

måndag

heey.

Vet ni hur trött jag var imorse? Jag visste att jag skulle behöva stressa men ändå låg jag kvar i sängen till sju. thats my style! ;) nemen alltså, jag kan inte “övervinna” tröttheten på morgonen. Det går inte! Anyway, nog om trötthet. skolan var über tråkig, ingen nyhet alltså. på rasten pratade jag, bea, carro och nelly om godis. Alltså, jag tror vi är typ någon sorts missbrukare av det? på fredag ska vi typ sova hoss nelly, vi BESTÄMDE hur mycket godis vi skulle köpa, hur mycket marabou, fyra två liters läsk flaskor osv..fetton ehja. carro och nelly drogar någon sorts chokladgrej från kinder. Herregud alltså.. carro skulle köpa typ två paket med sånna där små ''pinnar''. Haha ännu en gång, fetton. ;) aja, ikväll är det träning. Jag har svinont i axeln så vi får väll se hur det går. Nej hörni, nu ska jag fixa lite med bloggen. Massa roliga koder och sånna stuffs man kan lägga in :) vi hörs hörni! Pussciaao!


I HATE SÖNDAG

nu kommer strax hanna, jag åker tillsammans med henne till hildursborg. Vi ska möta norrfjärden tror jag, är dom bra? aja, det lär jag väll ta reda på. Vill också säga att jag HATAR söndagar. tror jag ska börja med hiss/diss. Då kommer söndag defenitivt hamna på diss listan. Behöver jag säga varför jag hatar söndagar? alla som hatar söndagar räcker upp en hand! Hatar ni söndagar lika mycket som jag? :) anyway, nu ska jag fixa ny text här till bloggen. :) vänta bara detta kommer bli asnice! haha, vi hörs hörrni! Puss.

omg...

...vilken statistik! Det är så sjukt, har aldig haft så här mycket besökare, förutom en gång när jag hade 306 besökare, det är rekordet. Fattar inte hur min lilla blogg kan vara intressant? tydligen någonting i det jag skriver ;)
iallafall, ni äger. Ni får ett litet bevis på aatt min statistik verkligen är underbar.


man kanske inte ser så bra men..ja, 62 besökare och 95 sidvisnigar, inte dåligt? :)

NERVÖS

:/


TESTAR

har lagt in smileys på bloggen, ska bara testa några nu! ;)

;) :) :D

vinst

chena! har just precis kommit hem från hildurs, vi vann mot srömnäs med 12 - 3. Bra jobbat! om typ tre timmar möter vi lillpite. Går nog bra tror jag! bloggar kanske mer sen, puss.

fixxx

heey! har fixat lite med bloggen som ni kanske ser. Ska ändra typsnitt och lite sådant sedan. Kanske inte imorgon, handboll hela dagen, men kanske söndag. Så håll ut! hehe



this is my life

hej! nu är det så här, att jag vill ha blogg.se. Man kan lägga in så mycket mera koder och tja. Lite sådant. Har provat på dom flesta bloggsidor, och denna är verkligen den bästa. Men med min förra blogg här på blogg.se hände något, så jag inte kunde logga in. Då använde jag bloggplatsen och efter det blogspot. Men detta är nog det enklaste. så nu allihopa, NU KÖR VIIII!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0