snabbt

ni får lute snabb upptaering, ska till träningen vilken sekund som hellst. Var på badet idag och det förklarar den dåilig upptateringen, skrapade upp typ hela låret :S ush vad ont det gjorde. Bloggar när jag kommer hem från träningen. ciaaooo

en sjukapa.

åhh. Jaooo, nelly blev sjuk tillslut. Surt, men vad kan man göra liksom? Var väldigt taggad på att se satc - boxen, new moon och eclipse, menmen. Sitter just nu och ruttnar bort framför datorn och ska troligen snart checka tven eller något liknande. Och förresten! Jag köpte en kofta från h&m och en peace-ring från åhlens. Trettio procent rea där ju! Vi höres hörrni, för nu är jag sur. Riktigt pist off om jag får vara ärlig. Heejs

HANNA OCH CARRO UPP I DAGEN, ABSOLUT SANT, INGET SKÄMT! JAG LOVAR!


carro ↑                              hanna och lisa ↑

LISA OCH CARRO ÄR STEKARE !

'' bild i repris ''


Carro som gästbloggar

Hejhej sööötingar ;) Carro här från www.justcullen.blogg.se '' besök den ''
Är just nu med Liza,Hanna & Nelly och Nelly mår lite smått illa ;( thats bady ;( Vi ska ju sova över här hos Nelly och det skulle ju bli en katastrof om det inte blev av .... !
Liza & Hanna håller just nu på med kameran och tar freake foton , hahha söötisar.  Men i kväll hoppas vi då att inte Nelly blir typ magsjuk ;(
Men i ikvl ska vi se satc, tjenare kungen & TWILIGHT ;) hoppas det blir av

KISS & HUGS CARRO

Cirkus

hejsansvejsan. Diggar det här med tidsinställt inlägg! Premiär för mig, hehe. nemen det skulle troligen inte bli något inlägg eftersom jag är hos nelly liksom. Och ett litet råd från nelly: He' gött å leva, he gött he!

Nu har jag antagligen kommit hem från boden city och sitter och spelar cirkus med hanna, carro och nelly. Antagligen hittat ett och annat på stan som jag senare kan berätta/visa vad det är. Har också troligen ätit lunch på daggan vilket som har blivit en vana. En dyr vana. höhö ;) vi hörs, ciaoooo! 


MSN

Sitter hoss nelly just nu, åkte hit vid halv nio. USH vad jobbigt det var att gå upp! Sitter just nu och tjafsar med henne, honb är så envis när det gäller det hära med headern till bloggen. She font get it! ;) åhh min lilla otekniskasötis!

Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.

Carolina öhman. Du sårade mig verkligen idag när du missade bussen och på något sett var det mitt fel. Jag kastade mig mot kudden och grät ett par, eller många, tårar. Jag blev orolig för dig, och du bara skrek åt mig. Det blev många sår i hjärtat, och dom kommer nog aldrig att läka. Du kommer inte vara någon hallontryffel eller få ha onthnerra, otna eller farbor othner.

party all the night, sleep all day

imorgon blir det myskväll hos nelly med satc och new moon. + en massa godis. like it! Innan blir det troligen en liten visit till staden och jag ska försöka hitta mig nå på hm, det är rea + att jag har niohundra i presentkort dära.
Nu ska jag sluta sitta vid datorn och prata lite i telefon med nelly.

N + C + B + H + L = ♥

Spotify

hej snyggingar!

idag missade carolina öhman bussen till staden och jag åkte dit totaly alone. Ibland blir man allt sur på dig min älskade! ;-) Haha, förresten! Igår när jag pratade med nelly i telefon kom vi på något sett in på hur mycket man hade i bänkpress, och nelly ba: Du vet han världens starkaste man, SAMUEL. Han har typ trehundra! Jag ba: Nemen heter han samuel? ELIIIIIN! heter sveriges starkaste man samuel? Hon ba: EHNEJ, magnus. hahaha gash vad jag garvade. IQ! Nu ska jag lyssna på million pieces med tove styrke grym, låt och kolla H&M hemsidan. Dom har fått in vårkollektionen! seyaaa

Wonderful

åhh...så bra att man typ börjar gråta! ♥ Tom dice i allmänhet, Alla hans låtar...ohmygash alltså.


with bea!

sitter med bea och slamsar på. Vi hörs senare, adioss!

Day 12 - A picture of someone you miss.

saknar ingen speciell men..ni får någon som jag inte har träffat på ett tag och det vore inte helt fel att träffa henne heller, höhö. Puss på dig!



joru, ebba wallmark. Min roliga lilla kusin! ;) eller lilla och lilla. Liten är hon väl inte...


THUMB UP



w e i r d

jul

jag kopierade bilderna och satt dom sen i ''ladda upp'' mappen. och det funkade!


1

2.

3.

4.

5.



1. Någon random bild från julgranen. Fast, i like it alot!
2. En vacker pumla!
3. Jööölgran!
4. Julmust i mitt hjärta. Har druckit väääldigt mycket sådant under juletiden. Haha!
5. Pepparkashuuuus!


Lite pics så. Nu ska jag käka lite frulle. PEAAACE


WEIRD

Men heej! Vaknade för någon stund sedan och trodde jag hade försovit mig. Men som tur var inte! hehe
Har absolut inga planer om idag, så vi får se vad jag hittar på för busigt...;) vi hörs senare!

nu ska jag kolla om bilderna har kommit tillbaka. Om inte, dör jag.


Day 11 - Another picture of you and your friends.

MAPPEN MED BILDER SOM JAG HAR BILDER PÅ MINA VÄNNER ÄR BORTA. SERRIÖST. JAG DÖR.

JAG HATAR DENNA DATOR, DÖ, DÖ, DÖ, DÖ, DÖ, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

VAD ÄR FELET???????????? VARS ÄR MAPPEN DÄR JAG ALLDELES NYSS LADDADE UPP MINA BILDER????????????????? NU KAN JAG INTE LADDA UPP NÅ BILDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅHHHHHHHHHHHHHHH DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖÖDÖDÖDÖDÖDÖ SNÄLLA DATOR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

BROKEN HEELS

ledsen för inget uppdaterande. Ska skärpa mig!


Kom precis hem från att ha varit och ätit middag hos johannas mormor. Har inget speciellt att säga er faktiskt, men det kommer upp ett bildinlägg här nere, lite julpics. Förresten! Nu när jag är rik har jag tänkt att köpa en webbkamera och då kommer det att bli mycket mer bilder! Ingen med fjorton megapixlar eller något liknande men..Mycket mer bilder iaf ;) checka bildinlägget som kommer snart! peaceeeeeeeee


Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.

HAPPY

HYPED

MAD

SAD

BORED


:)

365 dagar kvar!

Heeysan folket! Igår blev det bara ett blogginlägg, men jag tycker att man borde vara lite social på julafton och inte nörda datorn. ;) Jag känner mej hemsk som inte har några bilder serriöst..Men min kamera har gått sönder så vad kan jag göra? nu får ni en liten titt vad jag fick igår!


en adidas väska, svart med guld text.

ett åtta gb minneskort till mobilen.

kläder.

presentkort på hm, gilla och the body shop. niohundra (!!!) kronor På hm, tvåhundra kronor På the body shop och hundrafemtio kronor På gilla.

niohundra kronor.

hårgrejs.

stuffs till mitt rum från IKEA.

sedan lite mer grejer som jag just nu har glömt bort. Alltså niohundra kronor i presentkort på hm! Gash vad det ska köpasss! höhö. Känner mig ganska så rik också, med tanke på att jag hade tre kronor innan julafton ;) hehe.
Asnice med en adidasväska också. Nöjd med allt som jag fick, tack allaaaa! 
Nu ska jag checka lite bloggar och sen börja fixa meg för ikväll ska vi till farmor och käka lite julmat. Vilket jag verkligen inte tycker om! Ush, man äter typ det tvåhundra veckor efter julafton också. Det är nog det dåligaste  med julen. USH! haha, barnsligt, i know.

EFTERSOM ATT JAG INTE HAR NÅGON BILD PÅ HUR JAG SÅG UT IGÅR KAN JAG SÄGA ATT JAG HADE EN SVART TRÖJA MED SPETS OCH EN SVART MIDJEKJOL. TOG NÅGRA MOBIL BILDER, VI FÅR SE OM DOM KOMMER UPP. PEACE.


MERRY CHRISTMAS

God jul på er hörrni! Ska inte troligen inte blogga nå mer idag,  men imorgon gör jag det, och då ska ni få höra om alla julklappar osv...vi hörs och god jul! ♥


btw, jag älskar julaftonsmorgon! vet inte direkt varför, men erkänn, lite myigt är det väll? ;)


?


HAHA

haha, garvar ihjäl mig åt denna störda låt. :D
på något sett är den läskig?


Day 09 - Something you’re proud of in the past few days.

vet inte om jag är stolt över något, men jag är glad över att jag inte har det hemskt i mitt rum. Inte stoly, nä, absolut inte stolt!


dan före doppare dan

hey guys! idag har jag sovit så länge jag vill, ätit god frukost, sett på tve och chillat. Åh vad härligt med lov!

Ikväll ska jag fira jul med farmor. Great! Får öppna paket dagen innan julafton! lyxigt värre, höhö :) Vet allvarligt inte vad jag ska säga förutom att jag älskar att sitta inne och veta att det är typ tjugo minus ute. HAHAHA det där lät weird med you get it. Har fortfarande ingen julstämning! Gaaaaah. jaja whatever. Nu ska jag se på lite television! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS.

cuteis

åhhh vad glad jag blir när ni kommenterar så mycket! och statistiken äger, pussssss på er! ni fattar kanske inte hur jag kan bli så glad av ett ''fin blogg!'' eller ''härlig blogg!'' men det blir man! TACK ÄNNU EN GÅNG!

no julstämmning

har absolut ingen julstämmning och det är TVÅ dagar kvar till jualfton. Idag ska iallafall granen upp, får kanske lite christmas feelings då ;)

!


Märkvärdig

Alltså, jag har tänkt på en grej. Varför måste ens blogg vara så himla märkvärdig, totalfixad och perfekt? Okey, det är snyggt, men bloggar jag kollar in på och jag tänker ''gud vilken snygg blogg!'' är oftast dom som inte är så ''speciella''. Liksom lite typsnitt och färger kan få en blogg att se bra ut! Och en egen header. Men liksom, jag letar typ hela tiden efter något nytt att lägga in på bloggen, men alldeles nyss insåg jag att, det räcker det jag har.

nötter

jag sitter och äter en glass med nötter på. Undra varför, jag hatar nötter. USCH!

störtskön!



miss li - ba ba ba


Day 08 - Short term goals for this month and why.

jag är inte så smart så fattar inte det dära med ''kort sikt''. Hehe ;) Men ni kan få se några mål jag har för månaden iaf! ;)


* Äta på dagoberts minst två gånger!
* Inte räkna några mattetal under jullovet!
* Inte slösa upp alla pengar jag får i julklapp. (jag vet att jag kommer få pengar i julklapp! ;)hehe)

det är typ allt. Ganska värdelösa ändå...hehe


JULLOV!

alltså äntligen säger jag bara! Välförtjänt jullov måste jag säga, har kämpat med mina kära mattediagnoser under höstterminen, och serru, det gick ju galant!

Heysan! kom hem från skolan för en stund sen, vi fick sluta halv två! Daaaamn vad nice! Dom ända ''ämnena'' vi hade idag var musik och idrott. Härligt! Vi såg film på morgonen + efter gympan. Och på musiken såg vi också på film ;) svinnajs om jag får säga det själv. PLUS att vi fick sluta tjugo minuter tidigare! men iallafall. När vi hade slutat fick jag och ellen vänta i tjugo minuter på bussen och då spelade jag, markus, william och ellen någon sorts amríkansk fotboll, fast med en innebandy boll! ;) Jag och ellen vann, vad annars liksom? höhö. Nu ska jag gå och se på lite tv och lyssna på musik! vi hörs guys, adios!

är jag hemsk?

det är en liten irriterande blomfluga som flyger omkring framför datorn + att den går på skärmen, svinirriterande.
Jag stängde just in den i ett glass. Men det känns typ som att jag mördar den! Jag måste nog släppa ut den..Eller inte..Serriöst hjälp mej jag får ångest!

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.

ohgash. Det var otroligt svårt. Tjaaaaa. Alltså jag har faktiskt ingen aning. alltså nej. Kan inte svara på denna fråga. Blir ni besvikna på mig nu? Ni kan få en ny header som belöning! Eller kanske lite fix och koder som jag egentligen inte brukar orka fixa? Okej sure!

Pinsamt var ordet.



jag skulle ha blivit helt seriöst galen om detta hände mig. Stackars tjejen som trodde hon vann!

tisdag.

Hej igen!

Kom hem för en stund sen, och då letade jag förstora kläder. Eftersom att både jag och hanna är pank så tänkte vi ge varandra kläder som är, i hannas fall, försmå henne och förstora för mig. Eller sånna vi inte använder. Kanske smart?
Hoss hanna bakade vi. Alot. Kladdkaka, muffins och gjorde smet och bara åt. Haha jag, nelly, bea och hanna trängdes framför skålen ;) hahah. Och förresten. KRISTA VANN TOP MODEL! OHHYYEEESSS. Åh gud vad bra hon är. Hahahahahahahahhaahhahh. Gud jag för! Sitter och lyssnar på spotify, mittiallt, när en låt har slutat, börjar någon med finsk brytning sjunga ''sniff är sniff, han bor i vårt muminland!'' hahahaha, garvar ihjäl mig. Vem annars än elin kan det ha varit som har lagt i den i min spotify lista, HAHA. Ni skulle varit med i ögonblicket, är nog förmodligen roligare än det låter! ;)

peace man

heyysan! Sitter hoss hanna right now och chillar på, provar hennes kläder osv...nu ska jag vara lite social, bloggar när jag kommer hem! pussciaooo!



 right noowww

Day 06 - Favorite super hero and why.

åh vad tusan? kan man säga super mario? Åkej då är han mitt val! Han är rätt grym, isnt he? ;)


all theese thoughts

chena bloggen!

Kasst upptaterande, det är jag medveten om. Men har varit fullt upp idag så har ärligt talat inte haft någon chans att vara lite social. Dagen har iallafall sett ut lite såhär: Kändes faktiskt inte jobbigt att kliva upp imorse, trots att det är SUR måndag. Skolan var pretty damn chill, ingen matte! Alltså, jag dog lite när jag fick veta att det ínte var matematik denna måndag. Vi fick sluta halv två, vilket var underbart härligt, efter vi hade slutat gick jag och nelly hem med s-n och vi åt kladdmuffins, typ tusen stycken var och sen tog vi massa galna bilder osv osv..klockan fem bärde det av till träningen, jag har inte tränat på typ sextontusen år så det var ganska så skön..t.
Jag och elin har precis bakat muffins och nu ska jag bara chilla på och sen äta muffins. Förresten! om fyra minuter är det final i top model! Hoppas på att krista vinner hela rubbet, hon är typ grymt bra :) Okej, pussssss!

träninggggg

nu åker jag och tränar! kommer hem vid sex och då ska det chillas gärnet. Känns inte så hemskt med måndag imorgon, vi slutar halv två måndag + onsdag. NICE! bloggar mer imorgon, pusss och kram!


Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to.


Bulgarien, MÅNGA år sen. he he


Lycksele...resa och resa... men iaf!


Stockholm i somras!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH


JAG VILL FIXAAA

Alltså jag vill ändra och massa grejer på bloggen men jag vet bara inte VAD jag ska fixa? Hittar inga koder som jag letar och deärför blire inget fixxx. Ska söka på google istället. Höhö, vänta barraaa! nu blir det fixx vaaa.

You can be a star, you just need to change who you are.

halluuu! vaknade för nästan exakt en timme sedan. OHMYGAD vad skönt det är att sova så länge som man vill, utan att bli väckt av det störda alarmet som tjuter otroligt högt.
Alltså, har ni fattat att det är fem dagar kvar till julafton? Det är sjukt! Nyss var det ju sommar! Och nu är det typ tretton meter snö liksom. Känns jättekonstigt! Jag har köpt en julklapp, och den är till elin. Sen har jag donerat pengar till elin som hon ska köpa en julklapp till mamma för. Men jag kan inte köpa nån mer eftersom jag är helt PANK. Jovisst, för typ två veckor sen hade jag trehundra. Vars tar mina pengar vägen liksom? anyway, efter jul kommer jag bli rik igen såå..haha :-) nää hörni. Nu ska jag checka lite bloggar och sen städa min garderob. igen. höhö. Vi hörs! kysss

min statistik suger, jag ska sluta blogga.

nemen. allvarligt är det någon ide att blogga om ingen ändå läser?

Day 04 - A habit that you wish you didn’t have

typ att jag inte kan hålla rätt på saker och ting. Eller att mitt rum alltid ser ut som ett bombnedslag. stuffs like that.

trött

Heeiii.

Idag har det hänt zeroooo. Inget att berätta om. Serriöst jag har glömt bort hur man bloggar bra och jag blir bara less på allt! åhh. Skulle egentligen till nelly idag, men jag hade inge skjuts varken dit eller tillbak såå. Sen svarar hon inte i telefon så jag kan tala om det. ÅHHHHHH KAN ALLT BARA DÖÖÖÖÖ. JAG ÄR LESS PÅ ALLT OCH ALLA OCH JAG SKA INTE BLOGGA NÅ MER NU HEJDÅ.


hallå, jag dör här!?

har tre anledningar till min varför jag skulle dö just nu:

1. Jag är sviiin hungrig.

2. Jag vill ha e systemkamera soo damn much.

3. Man måste typ ladda ner designen från tescho, det orkar jag ju inte!?

blääää.

Day 03 - A picture of you and your friends.



 från bömpöus mobil kamera, skärpan äger, right?




 diggar bea's min HÅRT!

kul att jag hade 1 bild med nelly. Aja, whatever. Detta är iallafall dom jag umgås med mest :)

beutiful disaster

hej mina fina!

kom typ nyss hem från skolan, och jag är superglad. Anledningen är att det är helg. Ohh myy vad nice.

Igår blev det ZERO bloggning, men sov två timmar efter jag kom hem och hade DUNKANDE huvudvärk, usch.
Men idag är det fredag och jag är sjukt glad, även fast det kändes som om denna dag har varat i cirka hundra timmar. Den har gått långsamt med andra ord. Innan vi slutade hade vi bild och jag skrev Othner på typ tusen papper och sen gav jag dom till nelly. Min lärare blev dock inte så glad och sa att det var '' slöseri med papper ''.
Men det vart serriöst vakkert! Om ni undrar vad Othner är så är det en gubbe bestående av: en flörtkula, en penna och häftmassa. Ascute är han! Jag älskar han serriöst, behanlar den som mitt barn. Jag har blivit lite weird sen vi gjorde han, det känns typ som att han lever :S scary...
Nu ska jag njuta av att det är fredag, läsa bloggar och göra ett inlägg där det är bilder på mej och mina kära vänner. Adios amigos!

Ska vi köra eller!?

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.
Day 04 - A habit that you wish you didn’t have.
Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you’re proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you


lets goo! vi börjar precis, exakt NU!


möms

sitter och fetar i mig glass (: yummyyyy

BURN BOOK




har ni sett mean girls? där gör dom typ en bok och skriver om folk dom hatar. Och kissie har gjort likadant. Om man tänker efter är det ju ändå ganska kul. Eller kul och kul men. You get it ;) Man kan ju inte precis säga till personen man hatar, att man hatar den liksom. Så att skriva det är väll inte dumt? en sån kanske man skulle skaffa själv...?

oh! hey life, i didn't see you behind all that school!

sann rubrik, right?

Hej mina vänner! (ni är ju mina vänner så varför inte nämna det? höhö ;) )

Är djupt sorgsen över att det inte blev nått bloggande igår, men hade fullt upp av att städa mitt rum, det såg ut som..tja, att det var mitt rum helt enkelt, för mitt rum är stökigt. Alltid. Annars är det inte mitt rum. Men, det känns iallafall lite bättre att komma in i det nu utan att det ligger kläder & smutstvätt på golvet. höhö ;)
Och vet ni! Diplom-is, ni vet det hära ''glassbolaget'' eller vadtusan man nu säger, hade typ fått det en grad för varmt där dom har glassen så dom var tvungen att slänga typ 20 ton, och så kunde man typ fara dit och ta glass. Så nu ligger det typ 100 stycken glasspaket på bron. Lyxigt, right? ;)
Idag har jag varit hoss mamma och käkat, trevligt värre. Nu ska jag sluta datanörda och kolla på tv istället för datorn. What a life! haha, vi höres imorgon hörni! Adioos

lets go my young lover!

nu sticker jag till badet! Vi hörs kanske sen, pusss!

glad lucia!

säger man glad lucia? jaja whatever.

Jag lyckades få tag på hur man byter typsnitt och sådant efter ett tag. Det blev pretty nice huh?

Idag slutade jag halv två, wonderful! Men vi fick dock bara det eftersom vi hade öppet hus och det är liksom ''kompenstion'' eller vadtusan det nu heter. ;) grymt nice iallafall.
På typ en timme ska jag till badet med mitt kära lag och bada. Det är nog inte så konstigt att jag ska bada förresten. höhö. Nemen har inte varit på badet på över tusen år så det ska bli naajs!
Imorgon ska jag och carro typ till staden och köpa lite julklappar. Kanske. Vet exakt vad jag ska köpa, svinskönt eftersom jag brukar gå runt och leta efter något i tusen år och sen köpa något dåligt, tråkigt eller fult. ;)
Alltså detta börjar bli lite uttjatat men jag ska fixa och ändra lite stuffs på bloggen. Gör det exakt varje dag men det finns tusen saker man kan ändra, och jag blir aldrig nöjd! Så, nu ska jag underhålla mej själv med det. Pussciaoo!



antal gånger jag nämde ordet tusen: 3
antal gånger jag överdrev: 3


jag siktar på toppen

alltså. Alla matcher Sverige har spelat har varit intressanta. Men denna är dötråkig. Vet ej varför, men den känns asboring även fast dom utklassar. Sitter istället och nöter september - mikrofonkåt. Awesomee låt! har nött den i typ..en månad. nemen länge iaf. ;)

HANDBOLL

Nu ska jag kika på lite handboll, Sverige-Norge, och äta pepparkakor. Söndagsmys vare vaa!?!
Skönt och lugnt avslut på helgen iaf. PUSS


DÖÖ

jag vill byta typsnitt på texten i menyn...men jag vet inte hur. BLÄÄ.


crush

chena hotties!

har vaknat för typ en timme sen. Oh my vad skönt det är att sova läänge! jullov om typ 1 vecka! woho, likeee.
Igår gjorde jag en ny header, som inte blev lika misslyckad som alla andra. Det sköna är att det tar typ två sekunder att göra den. :) Tycker faktiskt mer om ''text-headers'' än sånna med bilder. Det blir mer..chill liksom.
Idag har jag inte så mycket speciellt för mej, träningen är inställd. Nu ska jag fixa ännu mer, lägga in länkar till lite bloggar där nere och sånt stuffs. Vi hörs hörni, troligen senare. Pussciaao!


HEY GUYS!

ohmygashvadjagharlängtatefterattblogga!

NU! nu ska jag blogga. Har inte bloggat på typ, två veckor? Nu kommer lite självförsvar varför. Jag har haft dataförbud + magsjuka. like it! Men nu blir det andra bullar! :)
Idag har jag varit och tittat när mitt kära lag spelade match, och jovars, det gick ju galant!
Nu har jag inget specielt att säga, bara att jag hatar blogg.se eftersom dom inte publicerar inläggen och jag måste skriva om dom. Irriterande om något. Nu ska jag göra en ny header + fixa lite i menyn. Vi hörs senare, puss! och kram.

TWILIGHT

YEEEEEEEEP! imorgon blir det myzzzkväll med mina fina flickor! eclipse, som btw kommer ut i morgon, och SATC ska vi se ;) awesome! ska också proppa i oss massa godis och inte bry oss om man dagen efter väger några kilo till ♥  HAHAHA
men det kommer bli asnice, as, as, nice. Dock kommer jag inte kunna ta några kort eftersom min kamera är sönder..orsak: nelly. Hon tappade dej i snön. ÅH KLUMPEDUNSSSS. ne älskar dej ändå nelly. hihi! nu ska jag chilla på och fortsätta ha ont i nacken. pusssssss

L - O - V -E

hej snyggingar!

blev inget uppdaterande igår, ledsen! MEN jag var faktiskt sjuk. Okej, inte direkt dödsjuk. Men ont i halsen och tp förkyld, och det räckte. Just nu har jag såkallat ''bloggtorka'' och vet verkligen inte vad jag ska skriva..inget mer bloggande idag, eftersom inget hänt..pusssss!


RSS 2.0