so happy i could die


allt från monki, förutom solglasögonen från www.rayban.com.

grown ups

Nu ska jag se på filmen grown ups. Ser grymt rolig ut! puss

show me you're teeth


(klicka på bilden för att komma till hennes blogg!)
åh söt man var. men jag måste visa upp nellys skills att ta hopp-bilder ju.




this is you're world. Shape it, or someone else will.

Heysan! För det första måste jag nämna denna härliga värme som befinner sig i boden just nu. Love it!
Idag var jag och nelly och spatserade på stan en sväng, sen åkte vi hem och såg på film. Nu har jag precis käkat och sitter och lyssnar på lite musik, och det ska jag fortsätta med. au revoir!


hejdå!

Nu åker jag och nelly till stan. Bloggar mer sen, kram! :-)


days feel like weeks when im without you.

Hej snyggingar! Elin väckte mig typ halv nio av att skrika i hela huset. Dampbarn. Så då klev jag upp och såg lite tv. Idag är planerna att umgås med nelly, och vi åker troligtvis till stan eller något sådant. Nu ska jag göra dubbelmackor. ciao!

 haha, hannas webcam äger!

jag skrattar idag

 glad flicka! :) solsidan nu!

Solsidan

Nu väntar solsidan och soffan! Vi hörs imorgon, ha en bra kväll! :-)

Mango

Såg att det har kommit en ny marabou med mango. Jag gillar mango och marabou men tillsammans vet jag inte hur det smakar. Riktigt nice omslag iallafall!


den ser iallafall god ut!


Vad skulle jag göra utan mina fina vänner? ibland hatar jag er men ni är ändå världens bästa! Puss på er, älskar er! ♥ ♥

Nelly, Bea, Carro och Hanna ♥






i taxin, i trappen, i hallen, jag faller


får typ rysningar av denna låt. Sjukt bra!

Im on the right track baby, i was born this way.

Åh vad lady gaga är grym! Tyckte först att hennes nya låt var dålig men nu tycker jag att det är asgrym. Sitter också och lyssnar på hennes låt teeth 24/7. Den är typ gammal men bra!

 
i en köttklänning på en mtv-gala. Galet Gaga!

worry is like a rocking chair, it give you something to do, but it wont get you anywhere


en sommardag skulle denna outfit vara rätt nice.

- vad vill du ha? - sommar tack!

summer feelings!haha soet.

Åh vad jag tjatar om sommar. Men jag läängtar!


im electric i just want to dance

Hej! Jag vet att jag aldrig bloggar fortsätt skälla på mig. Jag brukar vanligtvis deppa på söndagar, efetrsom att det är skola nästa dag, men idag är jag glaad. Jag har inte gjort ett skvatt idag faktiskt. Städat mitt rum och pratat med nelly i telefon i femtio minuter. Nu sitter jag och gör lite collage osv. Lägger upp något sen, tusenmiljarders kramar!

dont let yestarday use up too much of today.

Hejsan! Vet att det blev noll uppdatering igår typ. Lovar att skärpa mig! Igår blev det somsagt middag på ming, attans så gott. Själv åt jag friterad kyckling. Mycket onyttigt men mycket gott! :-) Har precis käkat lite frulle och nu sitter jag och tittar lite på bilder. Nu har jag inte något mer intressant att säga er. Jag ska ladda upp lite bilder nu, pussar!

1
2
1. Min mat! MUMS.
2. Jaaag.

Lägger in mera sen. Orkar inte nu..


disco heaven


skulle inte tackat nej till denna outfit!

must have been love

galet god varm oboy som dock brände upp gommen på mig.
Hej! damn vad skönt med helg säger jag bara. Och efter helgen kommer ett välförkänt lov. Vaknade typ tio och åt lite frulle, nu sitter jag bara och kollar lite bloggar, och det ska jag fortsätta med. Ikväll blir det middag på ming, galet awesome! vi hörs senare, kram!

LOV NUDÅ!


 right now!
Woho, jag är den lyckligaste människan på jorden! NU ÄR DET SPORTLOV! Lovely. Idag på skolan såg vi somsagt bara på film, asnice. Idag ska jag iallafall någonstans i luleå och äta middag, så det blir inge bloggning. Sorry guys! Anyway. Nu sitter jag här helt utmattad och ska gå och snaska lite kladdkaka. skön inledning på lovet bara. Puss!

Almost superstars

 sommar och schweppes!
HejHej! Kom nyss hem från att tittat på ännu en träning. Efter skolan idag bakade jag och nelly kladdkaka som typ rann, vi tog ut den liite tidigt från ugnen kanske..Skoldagen har varit tröttsam som tusan, men imorgon är det fredag och vi ska se på film hela dagen. Gash vad skönt säger jag bara! Nu är jag galet trött och ska slänga mig i soffan, och efter ett tag blir det antagligen sängen. Vi hörs imorgon, tackochhej.

jag har tappat greppet, vet inte in och ut, jag kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt!

Okej, nu drar jag mig in i duschen, sedan ska slänger jag mig i soffan och bara softar. Vi syns imorgon, ha det!  
 söt, as usual.

HAHA


haha, galen kille alltså. :-)

im coming home, tell the world im coming home.

hade ingen bild, men jag tänkte visa hur det ser ut när jag går till bussen på morgonen. Jao, precis sådär.
Tänkte iallafall förklara mig om ni såg att jag gick och la mig typ åtta igå så var det för att jag har börjat bli astrött på kvällen. Jag kan somna i soffan vid sju typ. Seriöst är det något fel på mig, or what? Nu ska jag iallafall kasta mig i en dusch. Ha det bra så länge, pussciao.



natten är ung och jag ligger vaken.


 okej, jag ville verkligen inte fastna på bild idag...
Hejsan! Dagen har varit typ hemsk. Jag har gått och väntat på att dagen ska sluta. suck och stön om denna dag alltså. När jag kom hem roade jag mig som vanligt med top model, mitt tidsfördriv när jag kommer från skolan..;) Nu sitter jag och lyssnar på veronica maggios nya truddelutt. Rikigt bra! Nu ska jag titta på youtube klipp. Vi gjorde det på skolan idag, det var ganska så chill. :-)


godnatt!

Godnatt allihopa. Hoppas ni har haft en great dag! Kanske tar en tripp till min käre mor imorgon så vi får se hur det blir med uppdateringen. Puss&Godnatt! ♥


jag och min dåliga bok...:) tagen för typ en minut sen...

SolSidan

sitter och ser solsidan på tv4s hemsida. Haha, gud vad kuul. Måste typ skaffa boxen!

:)

Mina fina systrar har bakat cheesecace, så nu ska det ätas!! Heehehee 
 MUUUMS


En fot, ett ben, ett enkelt system, du verkar tycka att jag ser dum ut. Men jag kan inte dansa, jag kan inte dansa så fint som du.

Hej sötisar! Nu är jag klar med all läxa, känns ganska så skönt. Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och bara lata mig. Fast innan ska jag nog ta och kolla på stylisterna. Ja, då vet ni. pusssar


någon gullig bild på mig när jag fyllde fyra typ?


Baby, im a rockstar.


feeling so good, looking so bad.

TIME FOR HOMEWORK!


i can't get enough of youre love baby.

Hej! Började med matten + svenskan nyss, men sen blev datorn ledig och jag var tvungen att blogga lite..:-) Igår blev det inte någon bloggning för jag städade, duktig som jag är, och jag kollade på match. Skoldagen har varit ganska OK, vi hade dock nationella prov i matte vilket inte var lika OK. Dont like it! Hela veckan kommer vara fylld med sånna där prov. ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL LOVET! Känner att jag verkligen inte orkar med skolan just nu. Men det gör jag jag aldrig såå...Nu sitter jag iallafall och käkar glass och nu ska jag ladda in lite pics från mobilen. ADIOS

¤


give me a call, i miss you, baby you know, i really do.


woho, glad flicka.

fashion, baby.

såg att dom hade fått in lite nytt till fröken tyras sida! massa snyggt där.


hade inte tackat nej till någon av dessa skönheter!!

``Happy?´´

bra statistik igår! :-) Nu är jag glaaad.


I would go through all this pain, Take a bullet straight through my brain, yes i would die for you babe, but you wont to the same.


in tha mirror!

i've got it from my mama.

Hejsan! Sitter och kollar på bilder från mobilen, laddar in någon sen. Eller nu..Iaf, ska snart till mamma, ska äta middag där, så jag kommer inte kunna blogga nå. Det får bli ett par tidsinställda inlägg med bilder istället!right now! söt, jag vet.

SOMMAR ♥

   

alla bilder från luleåskärgård i somras! ganska så varmt, ganska så härligt. ♥ Vet ni hur mycket jag vill att det ska bli sommar? Då ska jag leva livet! haha


he got his hooks so deep in you



allt från monki!


once a faliure, always a retard.

Gissa vad jag gjorde imorse? Ställde klockan på halv sju och gick upp och trodde att det var skola. ÅH! Gud vad sur jag blev. Nu är jag också sur för att det inte går att ladda upp bilder till datorn. ÅHHHH

later

Det kommer komma ''färska'' bilder från min mobil SEN med den ska bara få ladda först.

min mobil........

har D A M P. Jag får psykbryt!

det är varmt ute.

HejHej! Rubriken är jättesann. Det är trettiofem plusgrader. ehnej. trettiofem minusgrader för att vara mer petig. Åh, jag orkar inte ens prata om det. Jag vet att jag har bloggat som om jag..jag vet inte vad, men nu blir det ändring. Dagarna har rullat på, jag har blivit förkyld. Jag var sjuk i fyra dagar, men hemma tre dagar från skolan. Är dock fortfarande sjuk men..Whatever, ni ska inte behöva höra om mig och mina stackars sjukdommar. Nejnej.
Nu ska jag inte blogga mer, men det kanske kommer upp lite bilder och kanske en VIDEO! OJOJOJ. Hon slår på stort!

JAJA

ÅH JAG KÄNNER ATT JAG VILL DÖ!

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat, men jag har varit sjuk osv. Jag vet heller inte varför, men just nu har jag inte någon blogglust alls!


''As usual, honeybabes''

Haha nelly har en humor av guld. Eller vad jag ska kalla det. GALEN TJEJ ALLTSÅ. Hahah sitter och garvar ihjäl mig åt några sjuka videosar. Tyck att jag har dålig humor eller inte, men jag dör när nelly säger : Idag bakade vi kladdkaka, As usual honeybabes. HAHAHA! seriöst, roligt as shiit! Eller när hon säger typ '' I CANT BREATH IN HERE! I CANT BREATH!'' Haha. roligt var ordet.




söt man är...as usual, honeybabes. HAHAHAHAHA

Im born this way.

Hej! Jag vet att jag har varit helt kass på att blogga, men till veckan lovar jag att ''kicka'' upp det igen. Har gjort en ny header som jag ska lägga upp nu, sen ska jag bara ta det lungt, blir nog en ganska så tidig kväll för mig today. Förresten så har det kommit ut en ny låt med fröken gaga. Som sög. Kändes inte som hennes stil alls men..anyway. Nu ska jag göra det jag ska göra. höhö. Peace

du är knark, jag behöver mer, fastän du förstör mig helt.

http://open.spotify.com/track/3dOE7dfl5ENMce3f0m46Zd.

Ska ta och ta reda på hur man lägger in sånna där spotify listor. Medans får ni en sådan här ↑
haha. IQ!

all your love, i'll take to my grave


 sommar tack!

''NOW IM ALL YOOOURS'' sitter jag här och vrålar. Tråkigt bra låt bara! Har en egen spotify-lista med alla låtar från filmerna. Okej, jag erkänner, jag har blivit ett sånt dära galet fan som gråter bara av att se bilder på Bella & Edward. Whatever - med betoning på hate som finns i whatever - jag hatar min svanskota. Åhh, jag ville ju vara med och spela i helgen. Jädra skönt med fredag imorgon också!

msn typ



jag vet, man ser inte ett skvatt, men för er med bra syn. :)

tear me down, they cant take you out of my thoughts

alltså eclipse och alla andra twilight. Det finns verkigen inget finare än det, man vill seriöst bara gråta. fyfan vad vackert. IM ALL YOURS



den sista juni 2010 är verkligen en dag att minnas.

vi är inte sånna som i slutet får varann

Hej! Igår var jag med hanna och nelly hela dagen lång och orkade bara inte blogga.
Vi bakade kladdkaka men den blev dock typ en milimeter lång så vi åt typ hela..;-) Dagen har varit helt ok, förfrös mig lite bara. bytheway. Läängtar som tusan till sommaren. Jag, nelly och hanna har lovat att inte bita på naglarna tills sommarn. Längtar också till valborg, shiit vad kul vi hade förra året! Håller på att skriva en berättelse på skolan om hur kul det ska bli till sommarn. Liksom i framtiden. Nu luktar det nybakat i hela huset, mums.



woho kinder maxi! fräsch man var också...

top model

hej! varit med bea hela dagen, därför har jag inte kunnat blogga. Nu blir det iaf top model. P U S S

The Sims

hihi, nu ska jag spela The Sims! Varnar er för dåligt uppdaterande haha. KOmmer säkerligen komma i en ''The Sims-Period''

redlib

etknät tta gaj elluks avirks tu etil redlib hco attäs ppu i ttim mur! rilb pyt nivstggyns! åp alla anim aräk rennäv vso..(;


text baklänges!

godmorgon!

godmorgon folket!

sitter och halv-ser twilight. VACKERT ♥ har typ ångest över att det är måndag imorgon...DAMN vad snabbt helgen går. Och gissa vem man såg typ jätteofta i publiken igår? jo IDA! Haha kändis nästa? (;



sommar!


it hurts when i laugh, becuse it reminds me of you and me.

sitter och har totaly calm lördagskväll. Har laddat in lite pics från mobilen, och nu ska jag bara ta det lungt. PEACE

its still hurts to see that you're doing completely okay, without me


heygladchey

hola! idag har jag varit borta hela dagen, därför har det inte blivit någo uppdaterande..
iaf. Jag var hos mamma och åt mycket god lunch, bestående av kyckling, kroketter och fetaostsås. gott om något!nu sitter jag bara och väntar på att melodifestivalen ska börja, och kolla om världens gulligaste tjej vid namn ida syns i publiken! :-) höhö.

life is full of fake pepole, so before you decide to judge yhem, make sure that you're not one of them.


godnatt

godnatt allihopa! ♥ hoppas ni har haft en grym dag, för det har jag.

twilight

Känner mig galet sugen på att slå på en twilight-film och bara gråta ut.
Så nu ska jag göra det. Galet grym fredagskväll bara. kyss

~


¤


ssssseeeerrrriiiiöööösssss!

party all the night, and sleep all day.

hejhej!

Idag har jag iallafall varit i luleå med hanna, nelly och ida. Köpte lite grejor som jag visar med MOBILBILD sen. Eller i samma inlägg? Anyway, Hade mer pengar än jag trodde, så jag hade kunnat köpa mycket mer. Jaja, Trevligt var det iallafall! Dock fanns det typ inget på monki eller ginatricot. På hemsidan fanns det massa snyggt, fast det fanns inte i affären! Typ besviken...iaf. Nu sitter jag och dricker Ramlösa, typ min godaste dricka? JORDGUBB LIME ♥ MUMS. Anyway, Nu ska jag ta och inleda helgen. L U N G T. pusshej




'
läppbalsam, the body shop 95 :-

basebolljacka, H&M 299:- Stickade Vantar, BIKBOK 39:-. REA!

peacering, Ur & Penn 30:-. REA!

vilken bra skärpa alltså!

l o v e




this is hardcore

nuu ska jag göra en ny header. Men ingen speciell, för det orkar jag inte..hehe ;-)

im gonna love you like im never been hurt before

chenaa! skoldagen har kännts ovanligt lång och tråkig, mattediagnos som typ gick piss. Eller jag har inte lämnat inte men det känns som om det gick piss. Sitter här och är typ jättetrött och hungrig. Sur som fan på min svanskota som bara gör oont all the time. Serriöst, hur länge kan den göra ont? inte kan man träna, eller springa över huvudtaget. Han förresten inte göra någon header igår eftersom jag mittiallt kom på att jag inte hade gjort nån läxa. Anyway! Fredag imorgon, slutar halv två, skön..t. Blir nog en sväng till luleå med hanna och nelly också, sviinnajs. Nu ska jag bara ta det chill, vi hörs! ciao

 rocknroll typ.


new shit

håller på med en ny header. Som innehåller en bild. Eller bilder.. Aja whatever. Blir nog bra!

nu kan du få mig så lätt

tjenixenn! kom hem för ett bra tag sedan, men asusal så kommer elin och ''tar'' datorn.
Iallafall, skoldagen har varit helt ok, våran lärare spillde dock ut en hel burk med ättika så det inte gick att befinna sig i klassrummet..har spelat kort och suttit vid datorn stor del av dagen vilket var ganska så chill. Och när jag kom hem väntade mig en ny vårjacka, pretty awesome. Kan ju ta och visa den med någon mobilpic sedan eftersom att min kamera har gått sönder. Förresten så vill jag att det ska bli våår så man kan ta och börja använda conversen! nej hörrni. Nu väntar käk! kyssar


im lucky on a high level!

wohoo, gissa vad johanna kom hem med idag? ALLA TRE TWILIGHT FILMERNA! l o v e l y.
ohmygash vad jag blev glad. Nu kan jag njuta av robert pattinson när jag vill! ;-)

Kan Dee Shop


dessa linnen från kandeeshop skulle nog trivas läskigt bra i min garderob!

i en evighet levde jag som om du inte fanns, men i alla mina drömmar var du nära, så underbart nära.

heysan!

nu vill jag bara tala om för alla hur mycket jag har slitit idag. Jag har R Ö J T i mitt rum. Och nu är det kliniskt rent typ. Inte för att jag vet vad kliniskt betyder, men någonting med rent antar jag. ?
iallafall. Dagen har varit helt ok. Dock tråkig, kall och jag har varit grymt trött. Förresten! Det är typ en etta på skolan som är jättesöt och jättekort. Haha! Hon pratar typ med mig varenda dag och frågar jätteweird frågor. Typ ''Vad har du i din väska?'' Jag ba: ''Eh, gympakläder..?'' Hon ba: ''JAHA, kan jag få se dom?'' och sen brukar hon fråga om hon får min adidasväska. Och vad ska man svara liksom? Själv svarade jag att hon kunde få den när jag har växt ur den. Vilket var ett genialt svar eftersom att man inte växer ur väskor. :-)
Nu ska jag ta och knåpa ihop en header ochsåvidare. adios!



typ snygggg

I LOVE YOU MAN!


 ♥


RSS 2.0